Twingo Club Dag 2013 – een zeer geslaagde en gezellig dag!!

juni 7th, 2013 door mirabelx Geef een reactie »

Al vroeg waren wij van de Twingo Club Crew al in de weer om alles in gereedheid te brengen voor, alweer de 5e, Twingo Club Dag. Ook Auto Indumij was al druk bezig met de voorbereidingen toen wij met de eerste vier Twingo’s aan kwamen van de Twingo Club.

Niet veel later kwamen de eerste deelnemers het terrein al op rijden. Het kon beginnen. Ook voor ons een spannende dag, gezien we een naam hoog te houden hadden. Langzaam druppelden de Twingo’s binnen. Het werd steeds drukker en daarmee ook gezelliger. Een drankje aangeboden door Auto Indumij ging er bij iedereen wel in. Uiteindelijk verzamelden zich meer dan 60 Twingo’s op de parkeerplaats. Een prachtig aantal!

Na een overheerlijke lunch gingen we over tot de tourtocht welke clublid Stefan voor ons in elkaar had gezet. Met het prachtige weer en de mooie omgeving werd dit een rit waar nog lang over na gepraat gaat worden. Nogmaals bedankt Stefan!

Tijdens de tourtocht was er een prijsvraag uitgezet. Wie de mooiste, leukste, gekste foto naar ons stuurde kreeg een autohoes (aangeboden door Laudorshop). De winnaar van deze autohoes is geworden Marc! We hopen dat je Twingo nu mooi gedekt erbij staat.

Deze gezellige dag werd afgesloten bij de Wok in Dordrecht waar nog een aantal deelnemers bleven eten.

Als laatste willen wij Auto Indumij, Remco, Pim en alle collega’s die zo hard geholpen hebben om onze Twingo Club Dag tot een groot succes te maken heel erg bedanken!

Voor de foto’s van deze Twingo Club dag: http://www.twingoclub.nl/media/?album=2&gallery=15

 

Advertisement

Geef een reactie