Twingo Dag 2014 – 21 september 2014

augustus 28th, 2014 door mirabelx Geef een reactie »

Beste Twingo leden en liefhebbers,

Iedereen kijkt al reikhalzend uit naar de komende Twingo Dag. Wanneer is die? Waar vindt deze plaats? Wie mogen er komen? Veel vragen waar we nu antwoord op gaan geven.

Dit jaar hebben we de Oving Groep bereid gevonden om deze leuke dag te hosten. De vestiging in Emmeloord zal voor ons open gesteld worden met mooie showroommodellen, nieuwe en tweedehandse Renault’s, spectaculaire Renault modellen en nog meer interessante items.

Vanaf 10:30 uur is iedereen welkom! Voor koffie en thee wordt gezorgd, alsmede een lunch (aangeboden door Oving). Nadat iedereen genoeg heeft bijgepraat, de kraampjes heeft bezocht en de auto’s heeft bekeken zullen we vertrekken voor een toertocht door de omgeving.

We sluiten de dag rond 17:00 uur met een etentje (vrijblijvend, kosten €27,50 incl. drankjes) bij Wok Plaza 6 te Emmeloord.

En het leukste van deze dag is dat de deelname aan de Twingo Dag 2014 helemaal gratis is! Dus kom langs, neem je vrienden en familie mee en maak er een leuke Twingo Dag van.

Hieronder nog de details:

Wanneer?
Zondag 21 september 2014

Waar?
Oving Emmeloord
Nagelerweg 6
8304 AB Emmeloord

Tijd?
Vanaf 10:30 uur

Kosten deelname?
Gratis
(Vrijblijvend: diner €27,50 all-in).

In verband met de lunch etc. is het voor ons prettig om te weten hoeveel mensen er ongeveer gaan komen. Wil je je daarom aanmelden via de inschrijflijst op het forum of per e-mail aan mirella@twingoclub.nl (dan plaatsen wij je op de inschrijflijst op het forum). Graag erbij vermelden of je mee blijft eten ‘s avonds (i.v.m. reservering).

Flyer Twingo Dag 2014

Advertisement

Geef een reactie