Algemene Voorwaarden Forum

Door het bezoeken/gebruiken van “De Twingo Club” (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over “wij”, “ons”, “onze”, “De Twingo Club” of “http://www.twingoclub.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik “De Twingo Club” dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “De Twingo Club”. Als je wel gebruik blijft maken van “De Twingo Club”, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over “zij”, “hen”, “hun”, “phpBB-software”, “www.phpbb.com”, “phpBB Groep”, “phpBB Teams”). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de “General Public License” (of “GPL”) en kan worden gedownload op www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar “De Twingo Club” gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat “De Twingo Club” het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie word opgeslagen in onze database. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch “De Twingo Club”, noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden. Ook posts, reacties en afbeeldingen die door jouw geplaatst zijn op het forum worden in onze database opgeslagen. Deze worden niet van het forum verwijderd, tenzij 1 van deze dingen in strijd zijn met de regels van het forum.

Met inschrijving op dit forum, wordt je automatisch lid van de Twingo Club. Er hoeft geen contributie betaald te worden, lid worden is gratis. Tevens wordt je met het inschrijven op het forum ook direct ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief. Uitschrijven kan d.m.v. een linkje in de nieuwsbrief.

 1. Cupcake zegt:

  Hi Kelly,
  Wat leuk, dat kan uiteraard!
  Kijk even op ons forum (www.twingoclub.nl/forum) en meld je daar aan. Dan ben je automatisch lid en kan je alle berichten lezen op het forum en zelf ook vragen stellen.
  Veel plezier!
  Hartelijke groet,
  Sanne

Geef een reactie